Frisian Sailing Company

Tweedaagse all-inclusive teambuilding

Wie zei dat een teambuilding afzien moet zijn? Communicatie en samenwerking komen volop aan bod, terwijl u in een informele sfeer uw collega's goed leert kennen. Beleef in alle comfort de ontspanning van een verblijf op en aan het water op een luxe traditioneel zeilschip. Een tweedaags arrangement vol van actieve ontspanning met een hotelwaardige accommodatie aan boord van het imposante zeilschip. Tijdens deze twee dagen wordt uw groep ondergebracht in de 5-sterrenaccommodatie aan boord van deze luxe driemastklipper, wordt door de kok van uitstekende maaltijden voorzien, kunt u naar wens actief deelnemen aan het zeilen of ontspannen op het zonnedek.

2daagse luxe collage elizabeth

Details

De tweedaagse tocht begint standaard om 10:00 in de haven van Lemmer, waar na een gezellige ontvangst koers wordt gezet naar een van de vele Zuiderzeestadjes die Nederland rijk is. De bestemming wordt in overleg met de schipper bepaald, maar is natuurlijk afhankelijk van de weer- en windomstandigheden. Tijdens het varen krijgt iedereen volop de gelegenheid om aan het zeilen deel te nemen. Samenwerking en communicatie zijn hierbij belangrijk!

Na een dagje zeilen en ontspannen kan er in de haven worden genoten van een heerlijk diner in de fraaie salon. De prachtige bar en het beschutte zonnedek zijn uitermate geschikt voor een afzakkertje en een lange, gezellige avond.

De volgende ochtend wordt na een heerlijk ontbijt de terugreis weer ingezet en kunnen de gasten onderweg van uitstekende hapjes genieten. Om 17:00 kunt u in Lemmer weer uitchecken.

Prijzen en voorwaarden

Voor dit arrangement geldt een all-in prijs voor de accommodatie inclusief de goed verzorgde maaltijden en drankjes (koffie, thee, water, fris, bier en wijn), beddengoed en handdoeken, eindschoonmaak, havengeld, motorkosten voor de havenmanoeuvres en natuurlijk de huur van het schip plus crew voor 2 dagen. De maaltijden bestaan uit:

 • 2x koffie/thee met scheepskoek
 • 2x uitgebreid lunchbuffet
 • borrelgarnituur
 • 3-gangen diner
 • luxe ontbijtbuffet
 • snack voor het uitschepen

Onze algemene voorwaarden zijn op dit arrangement van toepassing.

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor doordeweekse groepsboekingen, uw groep chartert het schip dus voor alleengebruik. Er geldt een minimale groepsgrootte van 18 en een maximale groepsgrootte van 34 personen voor dit arrangement. Toch een grotere of kleinere groep? Neemt u gerust contact met ons op voor een passend voorstel. Voor periodes die (deels) in het weekend vallen, geldt een toeslag van 15% over de onderstaande prijzen.

De prijs per persoon is afhankelijk van de groepsgrootte:

Aantal personen Prijs per persoon
18 - 21 € 365,00
22 - 25 € 326,00
26 - 29 € 299,00
30 - 34 € 280,00

Aanvragen

Geef in het onderstaande formulier uw gewenste datum en het aantal personen door. Wij controleren de beschikbaarheid van het schip en nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Lees hier hoe zorgvuldig wij met uw gegevens omgaan

Persoonlijk contact
logo-mail
Logo Sail Amsterdam
 1. SAIL-geaccrediteerd schip
 2. Officiële arrangementen
 3. Optie mogelijk
 4. Direct boeken
 5. Uw persoonlijke account manager
Facebook
Blank 1400 x 200


Gastenboek

Dirk

Juni 2019
We held our Global Meeting 2019 and spend a marvellous weekend on Board of the Elizabeth. Captain, Crew and Participants became within short "One Team" and made our Team Building Event a complete success….besides all the great sailing and fun we had together. Thanks to Monique of Frisian Sailing and to Alwin and his Team !!! We will be surely back and wish the Elizabeth safe travels and good winds at all times !!!!

Vergelijkbare schepen

Vliegende Hollander

Vliegende Hollander

Tweemastklipper - Lemmer
60
34

Vliegende Hollander

Tweemastklipper - Lemmer
60
34
Swaensborgh

Swaensborgh

Driemastschoener - Kiel (D)
80
32

Swaensborgh

Driemastschoener - Kiel (D)
80
32
Mare fan Fryslan

Mare fan Fryslan

Driemastschoener - Enkhuizen
85
41

Mare fan Fryslan

Driemastschoener - Enkhuizen
85
41
Wapen fan Fryslan

Wapen fan Fryslan

Tweemastschoener - Enkhuizen
70
36

Wapen fan Fryslan

Tweemastschoener - Enkhuizen
70
36